#WOT, deel 38: pizza

#

Nu dat ik een beetje krakkemikkig ben, wegens gekneusde rechterknie, denk ik elke avond wel iets te bestellen via thuisbezorgd.nl. Dan komen de visioenen gelijk op. Wat als ik niet op tijd bij mijn intercom kan zijn om de deur beneden te openen? Of zie ik andere maffe beren op de weg.

Maar zowaar heb ik nu dan toch steeds trek in een heerlijke pizza. Dat ligt vast aan Ali’s keuze voor de #WOT, vorige week. En wees gerust, dat gebeurt me bijna nooit sinds ik in Italië mocht vernemen dat pizza wezenlijk armelui’s voedsel was. Pizza was eigenlijk al nooit mijn favoriete gerecht, maar als je trek hebt smaakt alles. Ik heb de afgelopen dagen in de basis op water en brood geleefd, dus begint de lekkere trek nu wel weer te komen. Punt alleen is dat ik nog niet te lang de knie mag belasten.

Het #WOT woord van deze week is:

Pizza = 1) Gerecht 2) Hartige taart 3) Italiaans gerecht 4) Voedingsmiddel 5) Verjaardagsvoedsel 6) Troostvoedsel 7) Gebakken deegbodem met beleg

Gedoetje als je single bent

Terwijl ik daar voorheen nooit echt last van ondervond, merk ik nu toch op in hoeverre je afhankelijk kan zijn van anderen. En daar heb ik zo’n verdraaide hekel aan. Maar ja, ik zie mezelf nog niet richting de super hieronder bewegen. Ik kom waarschijnlijk nooit aan. Of zelfs terug.

Ik kan natuurlijk laten bezorgen, met de aantekening dat de bezorger ietwat geduld moet hebben vanwege mijn immobiliteit. Dat gaat ‘m dan ook waarschijnlijk worden. Hetzij een pizza, dan wel iets anders wat mijn huidige immense trek mag verlichten.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzint Ali een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

0
0

About the author

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

Add comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

By Pix

Over mij

moiHee hallo, ik ben Irene, bijnaam Pix en blog sinds 2002. Af en toe vind ik het heerlijk om in het toetsenbord te klimmen en alles lekker van me af te schrijven. In het kader van die geweldige flow, je-weet-wel. Ow… en mijn haar zit ook altijd goed… Lees meer.

Reacties

Over copyrights enzo

© 2002-heden iPIXtitude.nl. Alle rechten voorbehouden.

%d bloggers liken dit: