#WOT deel 46: prietpraat

De laatste tijd erger ik me stuk aan van die suggestieve titels, die ik dan in de gauwigheid even clickbait noem, van bepaalde blogs. Je-weet-wel, het zijn van die titels die een berg plezier beloven, maar als je doorleest wezenlijk boel lelijkheid weergeven. Maar goed, het zal ze wel wat extra lezers opleveren.

Zo zijn vrouwen bijvoorbeeld minder gewild als ze veel foto’s van hun poes op het Internet ‘plempen’. Op die site komen veel verhalen voor van mannen die blijkbaar niet gelukkig in de liefde zijn, maar dat terzijde. Het komische van dat alles vind ik dat ze nooit de zogenaamde ‘schuldvraag’ bij zichzelf leggen omtrent hun mislukte relaties, maar altijd weer bij de vrouw in kwestie. Onvolwassener en afhankelijker kan bijna niet.

Ik verzon daar weer een mooie prietpraat op die plaatsvindt tussen twee potentiële geliefden. Komt ‘ie:

Henk: “Maar ik voel me zo’n tweederangs burger, in vergelijking met hoe jij je kat behandelt…”
Antwoord: “Joh…! We hebben elkaar puur op uiterlijk gekozen. Laten we nu beiden doen alsof we super geïnteresseerd zijn in elkaars innerlijk. Dat of liefde voor mijn kat!”

Henk: “Je kat maakt dat ik me zeer ongewenst voel…”
Antwoord: “Whahaha, wel, daar kon je best eens gelijk in hebben. Maar even serieus nu, ligt die Asperger bij de kat of werkelijk bij jou? En misschien is het een kwestie van gewoon goede smaak of intelligentie (van mijn kat)!”

Het #WOT-woord van donderdag was:

Prietpraat ~ 1) Gebeuzel 2) Gejeuzel van een kind 3) Geklets 4) Geneuzel 5) Kletspraat 6) Onbenullig gepraat 7) Onnozel geklets 8) Onzin 9) Zinloos geklets 10) Zinloos gepraat 11) Zinloze praat

Da’s weer eens wat anders dan een ogenschijnlijk gezellige babbel in een lift…

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag kiest Martha een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat daar een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

0
0

Share Post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on whatsapp
Share on email

Wat je niet wil missen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg
%d bloggers liken dit: