#WOT, deel 46: ster

Mijn fysiotherapeut verwees me naar een orthopeed, vanwege die aanhoudende en pijnlijke klachten door mijn val inmiddels 8 weken geleden in de gang bij het zwembad na het aquafitnessen. Ja, want ik strompel nog steeds ietwat door het leven. Gistermiddag had ik al vrij rap die afspraak bij een orthopedische kliniek in Amstelveen.

En ik kan wel stellen dat ik nadien totaal opgelucht en voorzien van een injectie in mijn knie, het pand weer kon verlaten. Ik geef die orthopeed dan ook minstens 5 sterren.

Wat mij betreft is een arts een noodzakelijk kwaad, maar omdat ze niet altijd even handig zijn in hun communicatie, vind ik het altijd wat lastig zo’n bezoek.

Maar deze orthopeed was jong en zeer communicatief vaardig, gelukkig, en ze legde me dan ook haarfijn uit wat mijn val precies had veroorzaakt binnen in mijn knie. En dat zo’n injectie beslist voldoende was om tezamen met nog een weekje die knie wat rust te gunnen een oplossing kon zijn. Tja, ik was min of meer bang een operatie dan wel een kijkoperatie te moeten ondergaan, maar gelukkig was die spuit het antwoord voor mijn probleem.

Het #WOT woord van vorige week was:

Ster = 1) Attribuut van een heilige 2) Beroemdheid 3) Bolvormig hemellichaam 4) Diva 5) Gevierd persoon 6) Grote bekendheid

Sterren deel ik dan ook graag uit

Of ik laat een fijne recensie achter via hun site. Dat vind ik niet alleen voor mezelf heel prettig. Het is een must these days.

Al word ik soms wel eens moe van die vragen om een enquête in te vullen. Ik doe dat liever spontaan, als de service me goed bevallen is. Wie vraagt wordt overgeslagen immers.

Ik heb die arts dan ook minstens 3x face to face verteld dat ‘ik haar nooit meer weg zou doen’ en dat ‘ik super opgelucht was over haar presentatie en behandeling’. Daar werd ze zelf ook weer een beetje gelukkiger van, zag ik tot mijn grote voldoening.

Nu maar afwachten of ik over een week nog steeds in deze opgeluchte stemming mag bivakkeren. We gaan het zien.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzint Ali een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

0
0

Share Post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on whatsapp
Share on email

Wat je niet wil missen:

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg
%d bloggers liken dit: