#WOT deel 51: kerstpakket

#

Ooit, in een donkerbruin verleden, heb ik de mooiste kerstpakketten in ontvangst mogen nemen. Van stewardesskoffers tot fonduestellen aan toe. Dat alles gepaard met veel lekkers, natuurlijk. En ik was er eigenlijk altijd blij mee. Those were the days, my friend.

Het #WOT woord van deze week is

Kerstpakket = 1) Geschenk 2) Met kerst uitgereikt geschenk aan werknemers 3) Relatiegeschenk

Sinds ik niet langer die broodheer heb, zal ik voor mezelf en anderen moeten bedenken wat dat kerstpakket mag omvatten.

En wat wil ik dan?

Ach, ik zal het eenvoudig houden. Een riant Kerstontbijt is voldoende. En voor ‘s avonds een goede fles rode wijn. Daarnaast zou een nieuwe Tiny House (lees hendrik-jandewit.nl dan toch) me ook niet misstaan. Ergens droom ik van ‘zo’n hutje op de hei’, met een wat grotere moestuin erom heen. En een grote waakhond in de vorm van een Sint Bernard met zo’n giga extra functie als vloerkleed.

That’s all, folks! Moet toch te regelen zijn voor jullie?

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzint Ali een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen.

0
0

About the author

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

Add comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

By Pix

Over mij

moiHee hallo, ik ben Irene, bijnaam Pix en blog sinds 2002. Af en toe vind ik het heerlijk om in het toetsenbord te klimmen en alles lekker van me af te schrijven. In het kader van die geweldige flow, je-weet-wel. Ow… en mijn haar zit ook altijd goed… Lees meer.

Reacties

Over copyrights enzo

© 2002-heden iPIXtitude.nl. Alle rechten voorbehouden.

%d bloggers liken dit: